BLOG


Contact lotgenoten - woensdag 21 oktober 2020

Reacties:

Beste, is deze blog nog actief? Ik zou graag mijn verhaal doen. Mijn vrouw verkeerd in een heftge, zware MLC. Groetjes, Gert.

Gert- 19-04-2024

Toen ik deze site vond en heb doorgelezen vielen alle puzzelstukjes op hun plek. Ik had al wel een vermoeden dat hij een mid-life crisis heeft, maar deze site heeft het voor me bevestigd. Hij wil er zelf uiteraard niets over horen en van weten en het ligt allemaal aan mij. Hij heeft hier 2 jaar het gezin geterroriseerd met zijn grillige gedrag en is inmiddels vertrokken. Hij gedraagt zich als de gelukkigste man van de wereld sinds hij van mij en ons gezin af is en dat voelt elke keer als een mes in mijn rug. Voor de kinderen en mij is het onbegrijpelijk en ontzettend verdrietig om zo in de steek te zijn gelaten. De kinderen zijn ook erg boos op hun vader en willen hem liever niet zien maar hij snapt dat niet en wil dat ik het voor hem oplos. Het is zijn probleem en hij heeft het veroorzaakt dus lost hij het zelf maar op! Ik ben er van overtuigd dat hij zichzelf nog lelijk tegen gaat komen over een tijdje en dat het dan te laat is. Laten we het karma noemen! Voor nu zit er niets anders op voor mij en de kinderen dat ons door deze ellende te worstelen, het verwerken en doorgaan met ons leven.

Etaner- 26-05-2022

Met veel interesse heb ik de uitleg, tips en ervaringen gelezen. Ik begrijp dat de site niet meer “in de lucht” is en dat vind ik jammer. Het gevoel dat bij mij blijft hangen is die van ongeloof. Hoe kan het zo zijn dat al die mannen zich als een hork gedragen, de grond onder je voeten vandaan slaan, hier zonder verantwoording af te hoeven leggen, mee wegkomen. Die arme mannen kunnen er niets aan doen omdat ze lijden aan een onderliggende depressie… De vrouwen wordt aangeraden ze hier vooral niet mee te confronteren, omdat ze dat niet zal helpen?!? Stel dat wij vrouwen dit onze mannen aan zouden doen en de rollen omgekeerd waren. Zouden zij hetzelfde advies krijgen? Het wordt toch echt tijd lijkt me, dat deze mannen een koekje van eigen deeg krijgen. Mocht jij als vrouw in zo’n nieuwe relatie zitten met een man die dit zijn vrouw en kinderen heeft aangedaan; VERTREK! Jij zult nooit een op een gezonde fundering gebouwde relatie opbouwen met deze man. Hij is namelijk depressief en niet in contact met zijn gevoelens. Jij zult hem nooit ECHT leren kennen en een op liefde gebaseerde relatie met hem hebben. Hij lijkt een goede catch, maar hij heeft een hele donkere kant. Herken de rode vlaggen en ren heel hard de andere kant op. Hij zal je NOOIT gelukkig maken. Ik ben de fase voorbij dat ik aan mijn rol in deze twijfel. Depressie of niet, ik verdien het niet zo behandeld te worden. Mijn kinderen zullen nooit meer hetzelfde zijn, ik ben voor het leven beschadigd. En hij? Hij is vrij, onbezorgd en nergens verantwoordelijk voor. Te gek voor woorden….

Petra- 02-05-2022

Contact met lotgenoten is niet alleen prettig maar kan ook best heel erg geestverruimend voor je zijn. Ikzelf vind het dan ook bijzonder jammer dat er geen toegang meer is tot het gastenboek. Niet alleen het kunnen delen met lotgenoten die precies weten wat je allemaal doormaakt maar ook de steun die je elkaar kunt geven m.a.w. die belangrijke peptalk die je op een bepaald moment zo nodig hebt Ik ben heel erg blij dat ik het gastenboek in de goede tijd, toen het nog voor iedereen vrij toegankelijk was, heb meegemaakt. Daardoor ben ik uiteindelijk toch kunnen worden wie ik nu ben, een onafhankelijke vrouw die als ze haar berichten van toen zou lezen helemaal niet meer kan begrijpen waarom ze zich in hemelsnaam toch zo door de MLC van haar (destijds man) heeft mee laten slepen. Back to reality.. en het voelt zo fijn weer. Daarom wil ik toch via deze weg Get Real en alle andere lotgenoten van destijds heel erg hartelijk willen bedanken. 😄

2013 Aapje- 20-04-2022

Mijn ervaring is dat contact met lotgenoten heel prettig is.

bettie- 29-03-2022

Zou graag weer in het gastenboek kunnen. Heb hier zelf ook dingen geplaatst. Aanmelden lukt niet, omdat de link niet werkt en get-real laat ook niks van zich horen. Weet iemand hoe ik in het gastenboek kom?

Nieuwleven 2019- 18-09-2021

Hallo Get-real De link om lid te worden van het gastenboek werkt niet. Ik zou graag lid willen worden, kan dat?

Nieuwleven 2019- 19-06-2021

Zijn er eigenlijk ook situaties waarin het wel goedkomt? Mijn man heeft ook een midlifecrisis gehad, ook met affaire... Ik heb wel het gevoel dat hij 'ontwaakt' is en zijn midlifecrisis voorbij of zo goed als voorbij. Zijn er nog vrouwen die in zo'n situatie zitten? Ik zou graag horen of het echt kan, dat je er als koppel sterker uitkomt. Ik heb het gevoel dat dat echt wel kan. Warme groetjes

PANIS NANCY- 31-01-2021

Get traffic for your online business, local shop/service or blog for totally free. This post examines 5 different methods to get free unlimited ads for your business: https://bit.ly/5waystoadvertisefree

Vicki Showalter- 05-01-2021

@Get-real Ik mis het gastenboek, ik keek er elke dag wel in. Maar aan de andere kant is dit wel een manier om los te komen van alles. Het heeft toch geen zin, hij heeft een andr gekozen, weg van z'n vrouw en z'n kinderen en in dit geval ook weg uit Nederland. Ik heb een goede tijd met hem gehad, alleen de laatste jaren werden steeds gekker en steeds benauwder voor mij. Ik ben op een bepaalde manier ook wel blij dat hij geen onderdeel van mijn leven meer is, dit ging ten koste van mezelf. Ik heb en ben mezelf aan het terug vinden en geniet ondanks corona van mijn nieuwe invulling. Ik geniet ook van mijn kinderen. Hij blijft maar lelijk doen en hij blijft roepen dat hij alles voor z'n kinderen over heeft. Daar geeft hij een bijzondere invulling aan. Eerst trok ik me dat persoonlijk aan, maar ik ben al zoveel verder en al zoveel sterker dat het me niet meer uit maakt wat hij me stuurt. Dag gastenboek, jammer dat je weg bent maar aan de andere kant geeft het me ook rust!

Nieuwleven 2019- 29-10-2020

Voor wie behoefte heeft aan lotgenotencontact, stuur dan een mail naar: mlc.groep.2020@gmail.com

noortje- 23-10-2020


Reageren:

Anti-spam drie + 8 = (antwoord in cijfers invullen!)


Terug naar de vorige pagina >